Hrvatska republikanska stranka odradila je prijavu za Opće izbore 2018. godine. HRS na ovim izborima nastupa kao politička platforma koja okuplja članove brojnih hrvatskih udruga, poput udruge Hrvatska Zvona, kao i neovisnih lista, poput Čapljinske neovisne stranke, neovisnih kandidata i dr.  koji će zajednički nastupiti pod imenom: „HRS – Zvona za Domovinu“.

 

Prijava je urađena za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine FBiH i skupštine županija, tako da će ova lista nastupiti u svim županijama gdje Hrvati participiraju kao političko tijelo i ne postoji opasnost od ugroze vrijednosti hrvatskog glasa, kao i u izbornim jedinicama za razinu Federacije gdje nije ugrožena vrijednost hrvatskog glasa.

Kao što to izborni zakon nalaže, za ove razine je bilo potrebno sakupiti minimalno 3000 potpisa potpore. U samo tjedan dana lista „HRS – Zvona za domovinu“ je sakupila oko 7000 potpisa potpore, i to unatoč strahovladi jednoumlja koja trenutno vlada u našem narodu. Osjećamo nemjerljivu zahvalnost svima koji su nam svojim potpisom izrazili potporu. Isto tako, činjenica da smo sakupili više nego dvostruko potrebnih potpisa daje nam motiva i snage da nastavimo dalje u našemu radu, imajući u svakom trenutku u vidu odgovornost koju nam ovoliki broj potpisa potpore stavlja na naša pleća.

HRS 

" Ravnopravnost hrvatskog naroda, svakog pojedinog Hrvata, od Save do Neuma, su prioritet i osnovna misao vodilja HRS-a "