a

HRS NA KONFERENCIJI O OBITELJI

HRS NA KONFERENCIJI O OBITELJI

Svjedoci smo da je ''razvijeni zapadni svijet'' pritisnut modernom i dekadentnom woke ideologijom kojoj je glavni smisao uništiti kršćanske korijene Europe. Primaran fokus im je uništiti obitelj, kao društvenu jezgru. Međutim, Europa svakim danom pokazuje i drugu stranu, činjenica je da sve više i više diljem Europe jačaju konzervativne stranke, koje u svojim programima na visoko mjesto prioriteta stavljaju očuvanje obitelji i tradicionalnih kršćanskih vrijednosti.
Zbog svega toga najveća konzervativna grupacija u Europskom parlamentu, ECR, organizirala je prošlog vikenda konferenciju u Dubrovniku na temu obitelji. Pozvani smo da sudjelujemo na konferenciji kao stranka koja već godinama u kontinuitetu surađuje s ECR-om i trenutno smo u postupku formalnog pridruživanja toj velikoj konzervativnoj grupaciji.

U BiH još uvijek nije zaživjela woke ideologija, međutim svjedoci smo da nam sve češće u odluke i zakone dolaze primjese te ideologije. Naši zastupnici i vijećnici već su u nekoliko navrata oborili Akcijske gender planove kako bi spriječili europski scenarij u BiH. Upravo iz tog razloga sudjelovali smo na konferenciji u Dubrovniku kako bismo razmijenili iskustva s našim kolegama iz Francuske, Italije, Hrvatske, Španjolske i dr., u očuvanju kršćanskih i obiteljskih vrijednosti.
HRS će svojim djelovanjem snažno nastaviti zastupati tradicijske i obiteljske vrijednosti.

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz