a

HRS NA LOKALNIM IZBORIMA IDE U 19 OPĆINA/GRADOVA

HRS NA LOKALNIM IZBORIMA IDE U 19 OPĆINA/GRADOVA

Na lokalnim izborima 2020. HRS je nastupio u 9 općina/gradova. Na lokalnim izborima 2024. HRS će nastupiti u njih 19! Prijavom na izbore i predajom dokumentacije SIP-u potvrdili smo ono što se o nama govori u političkim krugovima: najbrže rastuća politička stranka Hrvata u BiH!

Posebno smo ponosni što je HRS svoje djelovanje proširio na Središnju Bosnu, Posavinu, Zeničko-dobojsku županiju, Sarajevo i Tuzlansku županiju. Dosljednost u radu u zakonodavnim tijelima gdje smo izabrani, nepokolebljiva principijelnost u borbi za čovjeka i iskrena, ne trgovačka, borba za svoj narod! Odlike su ovo koje sve više ljudi prepoznaje kada je u HRS u pitanju, jer se mreža naše organizacije sve više i više širi. Dokaz je ovo kako još uvijek ima prkosa, ponosa, vjere i snage u našem narodu.
Kao zadani cilj na ovim izborima imamo još više učvrstiti poziciju jedine istinske političke alternative u hrvatskom političkom korpusu, alternative korupciji, klijentelizmu, nepotizmu i mentalnom komunizmu. Političke snage koja se itekako dobro zna nositi i s onima koji svojom korupcijom i trgovinom nacionalnim interesima udaraju na hrvatskog čovjeka, ali i s onima koji udaraju u nas kao narod želeći nas, u našem domu, učiniti nacionalnom manjinom.

Hvala svima koji su nas podržali u našoj prijavi, osobito onima koji su, unatoč brojnim prijetnjama i zastrašivanjima, stavili svoje potpise na naše prijave! Svaki potpis pojedinačno, čini nas odgovornim da ne smijemo zatajiti, nego ići još jače i snažnije!

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz