a

HRS SE NASTAVLJA ŠIRITI PO SREDIŠNJOJ BOSNI – OSNOVAN I.O. HRS-a KISELJAK 

HRS SE NASTAVLJA ŠIRITI PO SREDIŠNJOJ BOSNI – OSNOVAN I.O. HRS-a KISELJAK 

HRS nastavlja širiti i jačati infrastrukturu, osobito u Središnjoj Bosni. Nakon Uskoplja i Viteza, na red je došao Kiseljak, gdje je osnovan inicijativni odbor ove stranke.
Pavao Sović, Tvrtko Milović, Miro Perić i Željko Budimir čine inicijativni odbor HRS-a Kiseljak i u sljedećem periodu će koordinirati aktivnostima organizacije općinskog odbora HRS-a.
Središnja Bosna plaća visoku cijenu promašene politike aktualnog vodstva hrvatskog naroda u BiH. Politika bez strategije i cilja. U trenutku apsolutne neravnopravnosti hrvatskog naroda u BiH, vodi se
bjesomučna borba za fotelje. Narod je izgubio povjerenje i doživljava nepravdu na svakom koraku, a ponajviše to osjete Hrvati Središnje Bosne.
Potrebna nam je katarza, a tu katarzu mogu donijeti samo oni koji se iskreno i bez skrivenih namjera bore za interese svoga naroda. To je u ovom trenutku HRS koji je djelima i radom pokazao kako itekako postoji alternativa političkom jednoumnom monopolu koji vlada u hrvatskom narodu. Cilj nam je kapitalizirati to na sljedećim Općim izborima, što ćemo i napraviti.

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz