a

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA GRADSKOG ODBORA HRS-a MOSTAR! IZABRAN NOVI GRADSKI ODBOR OD 18 ČLANOVA

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA GRADSKOG ODBORA HRS-a MOSTAR! IZABRAN NOVI GRADSKI ODBOR OD 18 ČLANOVA

Jučer je u Galeriji HD Herceg Stjepan Kosača održana druga Skupština Gradskog odbora HRS-a Mostar. Na kojoj je izabran novi Gradski odbor s novim i starim imenima. Izabran je odbor od, za sada ukupno 18 članova. Ti ljudi, uz pomoć svih drugih članova s područja Grada Mostara bit će okosnica rada GO HRS-a Mostar i kroz pripreme za sjednice Gradskog vijeća, ali i kroz pripreme i realizaciju naših politika na predstojećim Lokalnim izborima krajem godine.

 

Skupštini se obratio i predsjednik HRS-a Slaven Raguž. Slaven se u svom obraćanju prisjetio početaka djelovanja GO HRS-a Mostar, te se osvrnuo na vidljiv i mjerljiv porast povjerenja građana iz izbornog procesa u izborni proces. Govorio je također, o radu vijećnika u Gradskom vijeću Grada Mostara, gdje je posjetio skup da je Klub HRS-a najaktivniji, najproduktivniji i najkonstruktivniji Klub u cijelom Vijeću.

 

Slaven Bevanda govorio je kao glavni tajnik stranke. Naglasio je važnost izbora članova Gradskog odbora, što predstavlja kontinuitet nakon održanog Sabora HRS-a sredinom prošle godine. Osim toga najavio je daljnje aktivnosti kako stranke tako i GO HRS-a Mostar.

 

Osim predsjednika Raguža i glavnog tajnika Slavena Bevande, Skupštini se obratio i aktualni predsjednik Gradskog odbora Silvio Bubalo. Koji je čestitao novoizabranom Gradskom odboru, poželio im/nam sreću u radu i podsjetio kako je HRS predvodnik političkih inovacija koje su nakon našeg kreiranja i korištenja postale neizostavan dio političkog folklora. I on je naglasio aktivnosti republikanaca u Gradskom vijeću i najavio još jači i kvalitetniji angažman, koji će biti produkt rada novoformiranog gradskog odbora. Svaki pojedinac u GO ima i imat će svoju ulogu. Svaka glava, ruka i mozak su ne samo dobrodošli nego krucijalni. Ujedinimo snage i pokažimo na Lokalnim izborima da možemo još više od ova tri mandata. Da možemo i moramo postati politički faktor u Gradu Mostaru, bez čije potpore vlasti neće biti, a kad mi budemo vlast, puno toga će biti drugačije!

 

Svima hvala na dolasku i odvažnosti da nam se pridružite u radu!

O. HRS-a Mostar

 

 

 

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz