a

DRUGA SJEDNICA SKUPŠTINE HNŽ-a

DRUGA SJEDNICA SKUPŠTINE HNŽ-a

Danas je na rasporedu 2. sjednica Skupštine HNŽ-a. Klub vijećnika HRS-a pripremio je niz vijećničkih pitanja i inicijativa preko kojih će se založiti za snimanje uživo sjednica Skupštine kako bi građani imali lakši uvid u rad.

Osim toga u inicijativama ćemo tražiti inspekcijski nadzor, nad obavljanjem komunalnih djelatnosti, kao i u svim ustanovama visokoškolskog obrazovanja u HNŽ-u te povećanje sredstava od strane ZZO-a za banjsko liječenje zbog porasta broja potrebitih.
Na dnevnom redu nalazi se i Nacrt proračuna za 2023. godinu. Klub vijećnika uložit će nekoliko amandmana. Amandmani se uglavnom odnose na povećanje sredstava za Sigurna kuća Udruženja “Žena BiH” i za udrugu ”Vedri osmijeh” Mostar.
Klub zastupnika HRS-a u Skupštini HNŽ-a radit će aktivno i marljivo kako bi se životni uvjeti za stanovnike županije popravili. Imamo dovoljno sredstava i mogućnosti da HNŽ bude dobar primjer kako treba.

S pitanjima i inicijativama vezanim za HNŽ možete nam se obratiti u inbox-a facebook profila, naši zastupnici bit će vaš glas u Skupštini!

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz