a

GRADSKO VIJEĆE GRADA MOSTARA – VIJEĆNICI HRS-a OPET NAJPRODUKTIVNIJI I NAJAKTIVNIJI

GRADSKO VIJEĆE GRADA MOSTARA – VIJEĆNICI HRS-a OPET NAJPRODUKTIVNIJI I NAJAKTIVNIJI

U statistici aktivnosti vijećnika koju su jutros objavili mediji, ponovno se potvrdila činjenica kako su vijećnici HRS-a u Gradsko vijeće Grad Mostar najaktivniji i po pitanju vijećničkih inicijativa i pitanja. Tako je Silvio Bubalo postavio najviše vijećničkih pitanja, a Vesna Šunjić uputila najviše vijećničkih inicijativa.

„Činjenica da imamo najviše pitanja i inicijativa, u kombinaciji, pokazuje kako smo ne samo najaktivniji, nego i najkonstruktivniji u Klub u Vijeću. Od oporbe se očekuje kritika, ali mi se ne zaustavljamo samo na kritici, nego i nudimo svoja rješenja, što itekako ima učinka u praksi, jer time natjeramo vladajuću SDA/DF/HDZ BiH strukturu da radi svoj posao. HRS je živi dokaz kako se protiv vladajuće oligarhije može i mora! Budite uvjereni da ćemo nastaviti još jače!“ za medije je izjavio Silvio Bubalo predsjednik G.O. HRS-a Mostar.

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz