a

HRVATI POSAVINE IMAJU ALTERNATIVU – OSNOVAN INICIJATIVNI ODBOR HRS-A ŽUPANIJE POSAVSKE

HRVATI POSAVINE IMAJU ALTERNATIVU – OSNOVAN INICIJATIVNI ODBOR HRS-A ŽUPANIJE POSAVSKE

HRS je postao jedina alternativa aktualnoj vodećoj politici hrvatskog naroda, koja je itekako suodgovorna za situaciju u kojoj se nalazi hrvatski narod. Narod je itekako svjestan toga. Našem narodu je potrebna politička snaga koja će biti vođena načelima, dosljednošću, hrabrošću. Snaga koja bez skrivenih namjera u praksi provodi ono što govori. To je HRS. Kao takvima, obveza i odgovornost nam je širiti infrastrukturu kako bi hrvatskome narodu pokazali da ima nade i da ima za koga.
Ukratko, ovo su poruke sa sastanka inicijativnog odbora Ž.O. HRS-a Posavina. Ivan Krištić, Goran Marković i Drago Zečević čine inicijativni odbor HRS-a Posavina koji će okupiti iskrene i domoljubno osviještene ljude Posavine. Hrvatima ovog kraja na izborima 2022. ćemo ponuditi nadu i beskompromisnu borbu za dobro čovjeka! Okupljamo ljude koji itekako znaju u kakvom je položaju hrvatski narod u BiH, ali još bolje znaju u kakvom je položaju hrvatski čovjek u Posavini.

Došlo je konačno vrijeme da probudimo duh ponosa i dostojanstva hrvatskog naroda kakav smo imali tijekom Domovinskog rata. Sramotno je da naš narod mora birati između jednoumlja i odlaska u inozemstvo. Naša djeca svoju sreću i budućnost moraju imati u svome kraju, a ne istu tražiti u vani. Uz Božju pomoć, mi ćemo uspjeti u tome da im to osiguramo

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz