a

POTPIŠI ZA HRS

POTPIŠI ZA HRS

Počelo je dvotjedno prikupljanje potpisa za prijavu na Izbore 2022. HRS će imati svoje kandidate na svim razinama. Nastupamo svugdje SAMOSTALNO i s toga nam je potrebna vaša podrška u vidu potpisa koje moramo prikupiti kako bi naša kandidatura bila valjana.
Članovi i volonteri HRS-a podijelili su materijale za prikupljanje potpisa diljem BiH, od Neuma do Orašja, kako biste mogli bilo gdje u BiH potpisati za HRS.
Potpisi će se prikupljati individualno, ali i u prostorijama stranke.
Osim toga, svi oni koji žele potpisati moći će to učiniti i na javnim površinama po gradovima i općinama. Raspored će biti objavljen na našim stranicama na društvenim mrežama.
Za bilo kakve dodatne informacije, javite nam se u inbox ili na kontakt broj: 063 840 577
Pokazali smo u gradskim/općinskim vijećima da se može. Pokazali smo da se znamo suprotstaviti. Pokazali smo da znamo kako mijenjati društvo na bolje. Pokazali smo i dokazali kako nam je politika sredstvo, a ne cilj. Kako ne zloupotrebljavamo životne probleme i neravnopravnost naroda za osobne i stranačke potrebe!
Potrebna nam je vaša podrška da naše djelovanje proširimo na federalnu i državnu razinu!

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz