a

PREDSJEDNIK HRS-a SLAVEN RAGUŽ U DVODNEVNOM POSJETU ODBORIMA HRS-a U ŽUPANIJI POSAVSKOJ! POSAVINA JE SPREMNA ZA PROMJENE

PREDSJEDNIK HRS-a SLAVEN RAGUŽ U DVODNEVNOM POSJETU ODBORIMA HRS-a U ŽUPANIJI POSAVSKOJ! POSAVINA JE SPREMNA ZA PROMJENE

Ususret skorim Lokalnim izborima 2024. predsjednik HRS-a Slaven Raguž posjetio je odbore HRS-a u Županiji Posavskoj. U razgovoru s članovima odbora zaključeno je da su potpisi za nastup HRS-a u posavskim općinama gotovo pa prikupljeni te da će HRS ići u najmanje dvije posavske općine sa svojim kandidatom za načelnika.
Sve je to rezultat i dokaz rada u zadnjih nekoliko godina i mjeseci gdje se HRS pokazao kao nepotkupljiva alternativa vladajućim političkim elitama.
Ovim putem pozivamo sve one koji nam žele i mogu pomoći u kreiranju bolje i sigurnije budućnosti, kako u Posavini tako i drugdje u BiH, da nam se jave i doprinesu svojim radom boljem sutra.

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz