a

Nezavisni Kruševo na listi HRS-a na izborima za grad Mostar

Nezavisni Kruševo na listi HRS-a na izborima za grad Mostar

Na izborima za gradsko vijeće grada Mostara, HRS je dogovorila suradnju sa listom neovisnih kandidata iz Kruševa. Kandidati neovisne liste, predvođeni Krešimirom Božićem, ići će kao neovisni kandidati na listu HRS-a za gradsko vijeće.

Na izborima za gradsko vijeće grada Mostara, HRS nastupa samostalno. Bilo kakvi predizborni dogovori sa strankama koje su bili dio vlasti od nas bi učinilo suučesnike u korupciji, nepotizmu, netransparentnom utrošku javnog novca itd. No, s druge strane otvoreni smo za suradnju sa svima onima koji žele djelovati u svojoj zajednici, kojima je politika sredstvo, a ne cilj i sa onima koji žele stvarati društvo po mjeri čovjeka, a ne po mjeri odnarođenih interesnih stranačkih kasti.

 

S velikim zadovoljstvom obavještavamo javnost kako je GO Mostar HRS-a dogovorio suradnju sa grupom nezavisnih kandidata iz Kruševa, čiji će kandidati nastupiti na izborima za gradsko vijeće Mostara kao neovisni kandidati na listi HRS-a.

Loša prometna infrastruktura, ilegalno odlaganje otpada, nepostojanje vodovoda u Podgorju, uzurpiranje državnog zemljišta itd. su problemi s kojima se Kruševo godinama bori, a nikako da se riješe i omogući u Kruševu život dostojan čovjeka koji živi u 21. st. Jednostavno, politika je jedini mogući način da se stvari pokrenu s mrtve točke i napokon problemi krenu rješavati. S toga, kao neovisni kandidati preko liste HRS-a idemo u osvajanje vijećničkog mandata, kako bismo se doveli u situaciju rješavati ove probleme i ne ovisiti o onima koji zlorabe položaj za osobne interese i ambicija, nego o samima sebi i radu za opće dobro.“ rekao je Krešimir Božić, kandidat nezavisnih Kruševo.

Ovih dana intenzivno radimo na terenu i pripremamo se za izbore u Mostaru. HRS će imati najkvalitetniju listu kandidata za gradsko vijeće, a dokaz koji govori u prilog tome je i ova naša suradnja sa Nezavisnim Kruševo. Ponosni smo što je HRS od strane ovih ljudi, ali i od strane velikog broja mladih koji nam se ovih dana priključuju i koji će imati otvoren prostor za političko djelovanje, prepoznat kao politička opcija koja dugoročno može promijeniti stvari na bolje. Pozivamo i sve druge koji su nezadovoljni aktualnim stanjem grada Mostara, uključite se i djelujte! Budite uvjereni da se, nakon lokalnih izbora 2020. u gradskom vijeću Mostara niti jedna odluka neće moći donijeti mimo HRS-a, a osobito ona o novom gradonačelniku.“ izjavio je Silvio Bubalo, predsjednik GO Mostar HRS-a.

 

GO Mostar HRS

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz