a

OSNOVAN OPĆINSKI ODBOR HRS-a U OPĆINI DOMALJEVAC-ŠAMAC

OSNOVAN OPĆINSKI ODBOR HRS-a U OPĆINI DOMALJEVAC-ŠAMAC

Kao što smo najavljivali u 2024. godinu HRS ulazi širenjem svoje infrastrukture po cijeloj BiH. Prva u nizu je općina Domaljevac-Šamac u Posavini. Dana 11. siječnja održana je izborna skupština Općinskog odbora HRS-a Domaljevac-Šamac. Na kojoj za predsjednika izabran Luka Lucić, a potpredsjednika Mario Ćošković.

”Osnivanjem O. O. HRS-a Domaljevac-Šamac otvara se jedna potpuno nova stranica hrvatske politike ne samo u općini Domaljevac-Šamac nego i u Županiji Posavskoj. Već kroz rad u Skupštini županije dokazali smo i pokazali smo da smo jedina politička alternativa dosadašnjim politikama korupcije, nepotizma i klijentelizma. Sada ćemo to preslikati na našu Općinu. Budite uvjereni da će se HRS-a uvelike pitati nakon Lokalnih izbora 2024. godine o svim „bitnim temama koja su važna za našu malu općinu.” U svom izlaganju istaknuo je izabrani predsjednik O. O. HRS-a Domaljevac-Šamac Luka Lucić.
Pored tog novoizabrani predsjednik OO HRS-a Domaljevac-Šamac je pozvao sve građane, a prvenstveno mlade ljude da se uključe u kreiranje naše budućnosti, jer ona isključivo ovisi o nama.

Osnivanjem O. O. Domaljevac-Šamac HRS-a je započeo formaliziranje širenja svoje infrastrukture po cijeloj BiH što planiramo realizirati u prvom tromjesečju ove godine. O čemu će javnost biti upoznata

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz