a

PETICIJA HRS-a U USKOPLJU

PETICIJA HRS-a U USKOPLJU

Izuzetno velik odaziv stanovnika Uskoplja u potpisivanju peticije koja zahtijeva procesuiranje svih zločina nad Hrvatima u BiH! Zahvaljujemo svima na entuzijazmu i podršci koju su pokazali u potpisivanju ove važne inicijative koju je organizirala Hrvatska republikanska stranka – Uskoplje.

 

Ogorčeni stanovnici Uskoplja jasno su nam dali do znanja da vlast ne poduzima ništa kako bi se zločini protiv Hrvata adekvatno procesuirali. Tako nam je prišla i osoba iz Bistrice čiji je otac bio civilna žrtva gnusnog zločina, a čak postoji i video materijal koji prikazuje vraćanje tijela od strane UN-a koje je bilo u strašnom stanju. Za ovaj monstruozni zločin do sada nitko nije odgovarao!

 

Branitelji su također prilazili s ogorčenjem, suočeni s visokim troškovima lijekova bez ikakve refundacije. Branitelji se doslovno bore za život!

 

Duboko smo zabrinuti i potreseni zbog stanja naših ljudi. HRS će učiniti sve što je potrebno kako bi osigurala da pravda bude zadovoljena i da naši branitelji dobiju potrebnu podršku.

 

POTPIŠI ONLINE

https://www.peticijeonline.com/potpisi_za_procesuiranje_zlocina_nad_hrvatima_u_bih

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz