a

Strpi se Aljoša, dok izbori prođu!

Strpi se Aljoša, dok izbori prođu!

Tinta na predizbornim obećanjima se još nije ni osušila, stare navike ponovno isplivavaju na površinu. Nakon što smo svojim prijavama uspjeli zaustaviti bespravno betoniranje neumske obale od strane Aljoše Čampare, nova/stara općinska vlast je pričekala da izbori prođu i dopustila ponovno bespravno betoniranje neumske obale.
Koalicija poslovično posvađanih SDA/HDZ se opet pokazuje jačom od zakona i čista obraza. Ne samo da se nastavilo sa protupravnim betoniranjem, nego je, kako to fotografije potvrđuju, onaj betonski dio koji je morao biti propisno uklonjen slijedom naše prijave, samo prevaljen i ubačen u more. Da ostavi prostor za stavljanje novog betona, sad kad su prošli izbori i kada su ponovo „naši“ pobijedili.

 

Neumljani, tako, u praksi mogu vidjeti kako funkcionira proces pretvorbe predizbornih laži u postizborna obećanja. Sve po starom i u skladu sa nacionalnim interesima. Jedini će im biti problem što je HRS ušao u O.V. pa neće moći ići „podmazano“ kao ranije.

 

Vidimo se u vijeću!

 

O.O. HRS-a Neum

 

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz