a

VIJEĆNICI HRS-a NAJAKTIVNIJI U SVIM OPĆINAMA I GRADOVIMA!!!

VIJEĆNICI HRS-a NAJAKTIVNIJI U SVIM OPĆINAMA I GRADOVIMA!!!

„Kada se pogledaju rezultati istraživanja po analiziranim gradskim i općinskim vijećima, da nema Republikanaca, moglo bi se kazati kako općinska i gradska vijeća spavaju svoje mandate. Prosjek pasivnih vijećnika, odnosno, onih koji dolaze nepripremljeni na sjednice, ne javljaju se za riječ ili se javljaju samo jedanput je ogromnih 65,64%. Izuzetak su vijećnici HRS-a, koji su najaktivniji u vijećima gdje je ova stranka zastupljena.“

Ovo nisu riječi samohvale HRS-a, nego službeno tumačenje „Monitoringa aktivnosti gradskih i općinskih vijeća u 10 hercegovačkih općina“ kojeg je uradio „Centar za građansku suradnju“. Radeći sukladno Poslovnicima o radu, vijećnici HRS-a u svim općinama gdje je HRS zastupljen su NAJAKTIVNIJI, i to po svim statističkim pokazateljima!
Kako ne bi bili ponosni? Gdje boljeg pokazatelja da svojim djelima stojimo iza onoga za što se zalažemo? Gdje boljeg pokazatelja da je HRS jedina, istinska i najveća alternativa politici korupcije i nepotizma?

Hvala vam na svim porukama podrške koje nam šaljete nakon što je objavljeno izvješće! Ovi podaci pokazuju kako smo opravdali povjerenje svojih glasača. Pokazat ćemo to i nakon izbora u listopadu ove godine!

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz