Na današnji dan, oružjem prokrijumčarenim iz BiH, dogodio se zločin nad novinarima Charlie Hebdoa. Zločin je organiziran od strane jednog od osloboditelja Bosne, Seferovog i Bakirovog veterana i viteza Djamela Beghala, kojega su svojedobno kao osloboditelja Bosne rekrutirali Abu Zubaydah (jedan od vodećih Bin Ladenovih zapovjednika) i Abu Hamza al Masri. Obojica osloboditelji Bosne, vitezovi Bakirovog stola. 

 

To nije prvi put da osloboditelji Bosne i Bakirovi vitezovi oslobađaju i druge zemlje od zločinaca. Osloboditelji su tako 1997. u Lilleu pokušali dići u zrak sudionike G7 sastanka. Jedan od osloboditelja, Lionel Dumont, je uspio pobjeći i vratiti se u matičnu Bosnu gdje biva uhićen u Zenici i „slučajno“ bježi iz zatvora pet dana prije izručenja Francuskoj. Nije to bio ni prvi, ni zadnji „slučajni“ bijeg iz slobodarskih bosanskih zatvora, bilo ih je na desetine i niti jedan nije dobio pravosudni pravorijek.

Bosanski osloboditelji su i dizali pariški metro u zrak gdje su glavnu riječ vodili Bakirovi vitezovi Fateh Kamel i Rachid Ramda. Njih 14 sa viteškom bosanskom putovnicom planirali su bombaški osloboditi Papu Ivana Pavla II u Bologni, a vjerojatno najponosniji čin oslobađanja je rušenje Blizanaca 11.9.2001. kada je potvrđeno kako osloboditeljska Armija BiH nije samo imala kopnene snage, nego i avijaciju.

Po pisanju Gordona N. Bardosa, jednog od najvećih američkih poznavatelja osloboditeljskih aktivnosti u JE Europi, samo u osloboditeljskoj Bosni djeluje preko 1000 djelatnika tajnih službi Irana, Pakistana, Kuvajta i Saudijske Arabije, duboko involvirani u političke procese. Da je osloboditeljska Bosna još vrlo plodno tlo za osloboditeljske aktivnosti  dokaz je i uhićenje Zahida Ali Akbar Khana, jednog od arhitekata pakistanskog nuklearnog programa.

„Mnogi pojedinci, jednako kao i mreža podrške i koordinacije globalnog džihadskog pokreta djeluju na visoko važnim pozicijama moći i imaju ogroman politički utjecaj u JE Europi. Bruxelles, Washington i ostala središta političke moći već desetljećima ignoriraju ovu opasnost, vodeći pogrešne politike, dovodeći u opasnost i svoje društvo i društvo cijele J.E. Europe“ završava Bordos jednu od svojih kolumni.

Denis Zvizdić je 12.09.2017. izjavio kako „niti jedan teroristički čin u Europi nema poveznice sa BiH“. Naravno da terorističke aktivnosti nemaju veze sa BiH, to su sve osloboditeljske aktivnosti vitezova Bakirovog stola.

HRS

" Raditi na rješenju ustavnopravnog i političkog statusa Hrvata, a ne iskorištavati neravnopravni status za zadovoljavanje osobnih ili stranačkih, osobnih interesa "