a

Izabrano novo vodstvo G.O. HRS-a Široki Brijeg

Izabrano novo vodstvo G.O. HRS-a Široki Brijeg

Na održanoj Skupštini G.O. HRS-a Široki Brijeg izabrano je novo vodstvo ovog stranačkog ogranka. Novoizabrani predsjednik je Dario Hrkać, a zamjenica predsjednika je Valentina Miličević – Ljubić.

 

HRS je na Izborima 2020. pokazao kako je moguće na temeljima dosljednosti, nepotkupljivog domoljublja i čovjekoljublja graditi političku alternativu aktualnoj hrvatskoj politici. Alternativu politici korupcije, nepotizma i zlouporabe položaja hrvatskog naroda u BiH. Kao što smo najavljivali nakon lokalnih izbora, 2021. godinu ćemo posvetiti reorganizaciji i širenju stranačke infrastrukture. Reorganizacijom stranke, davanja što veće odgovornosti mladim ljudima, širenjem stranačke infrastrukture na cijelu BiH, cilj je što kvalitetnije se pripremiti za Opće izbore 2022. godine.

 

U vremenu kada se evidentno Hrvate od konstitutivnog naroda želi učiniti nacionalnom manjinom, što težnjama promotora islamske države BiH, a što licemjernom politikom aktualnog hrvatskog političkog vodstva, jedini recept o(p)stanka je pokrenuti se i dignuti glas. U narodu i javnosti, osobito u vrijeme krajnje nestručnog upravljanja korona krizom, namjerno se potencira apatija i misao napuštanja ovih krajeva kao jedine opcije rješavanja osnovnih egzistencijalnih potreba. Mi se s time ne slažemo. Odlazak nije nikakvo rješenje, nego samo bijeg. Mi svojim radom i djelima pokazujemo i još više ćemo pokazivati kako se za svoj narod i Grad vrijedi, ali i mora boriti. Želimo svojim djelima probuditi i ostale slobodnoumne, neovisne i nepotkupljive Hrvate da se priključe i konačno da krenemo mijenjati zajednicu u kojoj živimo“ poruka je Darija Hrkaća, predsjednika G.O. HRS-a Široki Brijeg sa izborne skupštine ovog stranačkog ogranka.

Nakon Širokog Brijega, HRS će održati izborne skupštine i u ostalim općinama ZHŽ-a te će se ići u reformiranje županijske organizacije stranke, u cilju što kvalitetnije pripreme za Opće izbore 2022. godine.

 

G.O. HRS-a Široki Brijeg

Zašto Republikanci?

Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

Republikanski duh znači dosljedno poštivanje načela vladavine zakona, tj. načela po kojem svi, počevši od zastupnika i predstavnika vlasti, pa do naroda moraju biti podređeni istim zakonima. Glavna odlika republikanskog duha je jasno odricanje privilegija i usluga koje moćnici smatraju svojinom i ponudom prijateljima i klijentima. To je temelj svake nepravednosti i korupcije. Pred zakonom i u društvu svi moraju biti jednaki!

 

 

Pratite nas:
Slaven Raguz